Samsung EHS 9 kW

Samsung EHS er et effektivt alt-i-ett anlegg for vannbåren oppvarming, kjøling, varmtvann og klimastyring for hjemmet eller hytta. Samsung EHS 9 kobles rett mot eksisterende dobbelmantlet bereder, og er en perfekt match for radiatorer, gulvvarme og varmt tappevann.

  • Veiledende pris 118 000,-

    Inkludert standard montering
  • Standard montering:

    Inkluderer kuldeteknisk montering med oppkobling av Samsung EHS inne- og utedel mot eksisterende dobbelmantlet bereder. Ekstra tillegg kan forekomme. Veiledende priser kan variere noe.

Tekniske spesifikasjoner

Energietikett

Gratis befaring

Alle våre forhandlere tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe.

Bytt ut oljefyren

Velg et prisgunstig og miljøvennlig alternativ.

Det er ikke lenger lov å fyre med fossil olje. Har du fortsatt en oljefyr eller oljekamin stående og fyrer med fossil fyringsolje, er det lurt å bytte den ut med Samsung EHS luft-vann varmepumpe. Da er det uteluften som varmer opp vannet som går ut i boligens varmesystemer. Det gir deg lavere kostnader til oppvarming, og en mye mer miljøvennlig løsning. Vinn-vinn for både deg og klimaet med andre ord!

Ta kontakt om du ønsker gratis befaring og et pristilbud for å skifte ut oljefyren.

Alt-i-ett-produkt

Samsung gjør vannbåren varme enkelt.

Samsung EHS er et alt-i-ett system med høyeffektiv varmepumpeteknologi som sørger for behagelig temperatur i hjemmet, med lave varme- og kjølekostnader året rundt. Systemets innedel har ekspansjonskar, elektrisk back-up heater, sirkulasjonspumpe og mer integrert, slik at installasjonen kan gjennomføres så effektivt og smidig som mulig.

Smart wifi-styring

Styr varmeanlegget med Samsungs SmartThings app.

Luft-vann-systemet fra Samsung støtter wifi-styring. Med et trådløst varmeanlegg kan du styre og overvåke driften gjennom Samsung SmartThings-appen. Slå av og på systemet, kontroller funksjoner og planlegg driften; fra hvor som helst og når som helst.

For nordiske forhold

Høyeste energiklasse og effektiv drift helt ned til -25 °C.

Samsung EHS er en driftssikker varmepumpe som leverer varme effektivt, selv når det er 25 kalde minusgrader ute. Denne luft-vann-varmepumpen er som skreddersydd til de kalde omgivelsene vi kan oppleve her til lands. Selv om Samsung EHS fungerer utmerket i kulde, har den faktisk den høyeste energiklassen A+++!

For bolig, hytte og små næringsbygg

Passer både til nybygg, rehabilitering og utskiftning

Samsung EHS er en prisgunstig luft-vann-varmepumpe med de essensielle komponentene du trenger i et varmeanlegg. Den er enkel å installere, og passer veldig godt til mange boligtyper. Den er kraftig nok for fritidsboliger, til private hjem og til mindre næringslokaler. I tillegg er løsningen miljøvennlig og passer til både rehabilitering, nye boliger eller utskifting av eksisterende varmepumpe.

Tekniske spesifikasjoner
Brukermanual
Energietikett
Bruk en autorisert forhandler

Trygghet

Varmepumpe er en investering som over noen få år vil betale seg selv tilbake i form av sparte strømkostnader og et bedre inneklima. Da er det godt å vite at når du benytter en av våre autoriserte forhandlere, får du alltid fagkyndige, sertifiserte folk som hjelper deg med å finne den beste løsningen for ditt behov.

Etter en gratis befaring, får du hjelp med å velge varmepumpen som matcher den komforten du trenger og strømsparingen du ønsker. Du får trygg montering og personlig service – hele veien.

Ingen unødvendige mellomledd

Når du kjøper varmepumpe gjennom en av våre autoriserte forhandlere, slipper du unødvendige mellomledd. Da har du kun én person å forholde deg til.

Ved å bestille gratis befaring via skjema på våre nettsider, får du raskt kontakt med en F-gass-sertifisert forhandler i lokalområdet ditt. Den samme forhandleren vil kunne svare deg ved spørsmål om varmepumpen, og gi deg god oppfølging i etterkant av kjøpet.

Hvor finner jeg min lokale forhandler?

Samsung varmepumper blir solgt gjennom et nettverk av sertifiserte og autoriserte forhandlere. Det er Norges største importør og kompetansesenter for varmepumper og aircondition, ABK-Qviller, som importerer Samsung varmepumper og bistår lokale forhandlere over hele landet for å sikre kompetente leveranser.

Få gratis befaring

Alle forhandlerne våre tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe. Fyll ut skjema under, så blir du kontaktet innen kort tid.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.