Samsung EHS 9 kW

Samsung EHS gir deg et effektivt alt-i-ett anlegg for vannbåren oppvarming, kjøling, varmtvann og klimastyring for ditt hjem. Systemet passer til nybygg og rehabiliteringsprosjekter, og er en perfekt match for radiatorer, gulvvarme og varmt tappevann.

  • Veil. pris 109 000,-

    Inkl. montasje
  • Standard montasje inkluderer

    kuldeteknisk montering med oppkobling av Samsung EHS inne- og utedel opp mot eksiterende dobbeltmantlet bereder. NB! Utover standard montasje vil ekstra tillegg forekomme. Veil. priser kan variere noe nasjonalt.

Tekniske spesifikasjoner

Energietikett

Gratis befaring

Alle våre forhandlere tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe. Send oss dine kontaktopplysninger og bli kontaktet.

Bytt ut oljefyren

Velg et prisgunstig og miljøvennlig alternativ.

Det er forbudt å fyre med fossil olje, men det finnes andre løsninger. Har du fortsatt en oljefyr eller oljekamin stående og fyrer med fossil fyringsolje, kan du bytte den ut med Samsung EHS luft-vann varmepumpe. Med en luft-til-vann-varmepumpe bruker du uteluften for å varme vannet som går ut i boligens varmesystemer. Det gir deg en lavere kostnader knyttet til oppvarming og en miljøsnill løsning for klimaet.

Ta kontakt om du ønsker gratis befaring og et pristilbud for utskiftning av oljefyr.

Alt-i-ett-produkt

Samsung gjør vannbåren varme enkelt.

Samsung EHS er et alt-i-et system med høyeffektiv varmepumpeteknologi som sørger for komfortabel temperatur i ditt hus med lave varme- og kjølekostnader året rundt. Systemets innedel har ekspansjonskar, elektrisk back-up heater, sirkulasjonspumpe og mer integrert, slik at installasjonen kan gjennomføres så effektivt og smidig som mulig.

Smart WiFi-styring

Styr ditt varmeanlegg i Samsung SmartThings app.

Luft-vann-systemet fra Samsung er kompatibelt for WiFi-styring som tilbehør. Med et trådløst varmeanlegg kan du styre og overvåke driften gjennom Samsung SmartThings-appen. Slå av og på systemet, kontroller funksjoner og planlegg driften, hvor som helst og når som helst.

For nordiske forhold

Høyeste energiklasse og effektiv drift helt ned til -25 °C.

Den beste varmepumpen er laget for der du bor. Samsung EHS er en driftsikker varmepumpe som leverer varme effektivt selv når det er 25 kalde minusgrader ute – og det med høyeste energiklasse A+++. Denne luft-vann varmepumpen passer derfor utmerket til bruk i kalde omgivelser her til lands.

For bolig, hytte og små næringsbygg

Passer både til nybygg, rehabilitering og utskiftning

Samsung EHS er en prisgunstig luft-vann varmepumpe med de essensielle komponentene du trenger i et varmeanlegg integrert. Det gjør at installasjonen blir enklere, men også at varmepumpen passer utmerket til mange boligtyper. Luft-vann varmepumpen er kraftig nok for fritidsboliger, hjem og opp til mindre næringslokaler. I tillegg er løsningen miljøvennlig og passende til både rehabiliterig av bygg, nye boliger eller utskfiting av eksisterende varmepumpe.

Få gratis og uforpliktende befaring

Alle våre forhandlere tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe. Send oss dine kontaktopplysninger og bli kontaktet.

Få gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.