Samsung EHS 6 kW

Samsung EHS er et effektivt alt-i-ett anlegg for vannbåren oppvarming, kjøling, varmtvann og klimastyring for hjemmet eller hytta. Samsung EHS 6 kobles rett mot eksisterende dobbelmantlet bereder, og er en perfekt match for radiatorer, gulvvarme og varmt tappevann.

  • Veiledende pris 108 000,-

    Inkludert standard montering
  • Standard montering:

    Inkluderer kuldeteknisk montering med oppkobling av Samsung EHS inne- og utedel mot eksisterende dobbelmantlet bereder. Ekstra tillegg kan forekomme. Veiledende priser kan variere noe.

Tekniske spesifikasjoner

Energietikett

Gratis befaring

Alle våre forhandlere tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe.

Bytt ut oljefyren

Velg et prisgunstig og miljøvennlig alternativ.

Det er ikke lenger lov å fyre med fossil olje. Har du fortsatt en oljefyr eller oljekamin stående og fyrer med fossil fyringsolje, er det lurt å bytte den ut med Samsung EHS luft-vann varmepumpe. Da er det uteluften som varmer opp vannet som går ut i boligens varmesystemer. Det gir deg lavere kostnader til oppvarming, og en mye mer miljøvennlig løsning. Vinn-vinn for både deg og klimaet med andre ord!

Ta kontakt om du ønsker gratis befaring og et pristilbud for å skifte ut oljefyren.

Alt-i-ett-produkt

Samsung gjør vannbåren varme enkelt.

Samsung EHS er et alt-i-ett system med høyeffektiv varmepumpeteknologi som sørger for behagelig temperatur i hjemmet, med lave varme- og kjølekostnader året rundt. Systemets innedel har ekspansjonskar, elektrisk back-up heater, sirkulasjonspumpe og mer integrert, slik at installasjonen kan gjennomføres så effektivt og smidig som mulig.

Smart WiFi-styring

Styr varmeanlegget i Samsung SmartThings app-en.

Luft-vann-systemet fra Samsung støtter wifi-styring. Med et trådløst varmeanlegg kan du styre og overvåke driften gjennom Samsung SmartThings-appen. Slå av og på systemet, kontroller funksjoner og planlegg driften; fra hvor som helst og når som helst.

For nordiske forhold

Høyeste energiklasse og effektiv drift helt ned til -25 °C.

Samsung EHS er en driftsikker varmepumpe som leverer varme effektivt selv når det er 25 kalde minusgrader ute – og det med høyeste energiklasse A+++. Denne luft-vann varmepumpen er skreddersydd til de kalde omgivelsene her til lands.

For bolig, hytte og små næringsbygg

Passer både til nybygg, rehabilitering og utskiftning

Samsung EHS er en prisgunstig luft-vann-varmepumpe med de essensielle komponentene du trenger i et varmeanlegg. Den er enkel å installere, og passer veldig godt til mange boligtyper. Den er kraftig nok for fritidsboliger, til private hjem og til mindre næringslokaler. I tillegg er løsningen miljøvennlig og passer til både rehabilitering, nye boliger eller utskifting av eksisterende varmepumpe.

Tekniske spesifikasjoner
Brukermanual

Samsung EHS produktblad

Produktblad for Samsung EHS luft-vann varmepumpe

Last ned

Hurtigveiledning for Samsung EHS

Hurtigveiledning for Samsung EHS luft-vann varmepumpe

Last ned

Brukermanual EHS Splitt hydroenhet parameteroppsett

Last ned
Energietikett
Bruk en autorisert forhandler

Få gratis befaring

Alle forhandlerne våre tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe. Fyll ut skjema under, så blir du kontaktet innen kort tid.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.