Samsung EHS 6 kW

Samsung EHS er et effektivt alt-i-ett anlegg for vannbåren oppvarming, kjøling, varmtvann og klimastyring for hjemmet eller hytta. Samsung EHS 6 kobles rett mot eksisterende dobbelmantlet bereder, og er en perfekt match for radiatorer, gulvvarme og varmt tappevann.

Tekniske spesifikasjoner

Energietikett

Gratis befaring

Alle våre forhandlere tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe.

Prisgunstig og miljøvennlig alternativ

Gjør godt for både lommeboken og for kloden

Med en luft-vann varmepumpe, er det uteluften som varmer opp vannet som går ut i boligens varmesystemer. Det medfører lavere kostnader til oppvarming, og en mye mer miljøvennlig løsning. Med andre ord: vinn-vinn for både deg og for klimaet!

Ta kontakt om du ønsker gratis befaring og et pristilbud for et komplett klimasystem i boligen eller på hytta.

Gjør vannbåren varme enkelt

Alt-i-ett system

Samsung EHS er et alt-i-ett system med høyeffektiv varmepumpeteknologi som sørger for behagelig temperatur i hjemmet, og gir lave varme- og kjølekostnader året rundt. Innedelen har integrert ekspansjonskar, elektrisk back-up heater og sirkulasjonspumpe, slik at installasjonen kan gjøres så effektivt og smidig som mulig.

Skal du bygge nytt hus eller skifte ut et eldre vannbårent anlegg, er Samsung EHS et smart valg.

Smart WiFi-styring

Styr varmeanlegget i Samsung SmartThings app-en.

Luft-vann-systemet fra Samsung støtter wifi-styring. Med et trådløst varmeanlegg kan du styre og overvåke driften gjennom Samsung SmartThings-appen. Slå av og på systemet, kontroller funksjoner og planlegg driften; fra hvor som helst og når som helst.

For nordiske forhold

Høyeste energiklasse og effektiv drift helt ned til -25 °C.

Samsung EHS er en driftsikker varmepumpe som leverer varme effektivt selv når det er 25 kalde minusgrader ute – og det med høyeste energiklasse A+++. Denne luft-vann varmepumpen er skreddersydd til de kalde omgivelsene her til lands.

For bolig, hytte og små næringsbygg

Passer både til nybygg, rehabilitering og utskiftning

Samsung EHS er en prisgunstig luft-vann-varmepumpe med de essensielle komponentene du trenger i et varmeanlegg. Den er enkel å installere, og passer veldig godt til mange boligtyper. Den er kraftig nok for fritidsboliger, til private hjem og til mindre næringslokaler. I tillegg er løsningen miljøvennlig og passer til både rehabilitering, nye boliger eller utskifting av eksisterende varmepumpe.

Få gratis befaring

Alle forhandlerne våre tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe. Fyll ut skjema under, så blir du kontaktet innen kort tid.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.