Samsung EHS 6 kW

Samsung EHS gir deg et effektivt alt-i-ett anlegg for vannbåren oppvarming, kjøling, varmtvann og klimastyring for ditt hjem. Systemet passer til nybygg og rehabiliteringsprosjekter, og er en perfekt match for radiatorer, gulvvarme og varmt tappevann.

  • Veil. pris 99 000,-

    Inkl. montasje

Tekniske spesifikasjoner

Energietikett

Gratis befaring

Alle våre forhandlere tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe. Send oss dine kontaktopplysninger og bli kontaktet.

Bytt ut oljefyren

Velg et prisgunstig og miljøvennlig alternativ.

Det er forbudt å fyre med fossil olje, men det finnes andre løsninger. Har du fortsatt en oljefyr eller oljekamin stående og fyre med fossil fyringsolje, kan du bytte den ut med Samsung EHS luft-vann varmepumpe. Med en luft-til-vann-varmepumpe bruker du uteluften for å varme vannet som går ut i boligens varmesystemer. Det gir deg en lavere kostnader knyttet til oppvarming og en miljøsnill løsning for klimaet.

Få pengestøtte fra Enova

Opptil 20.000 kr i støtte når du kombinerer ulike energitiltak.

Enovatilskuddet er en statlig støtteordning for miljøvennlige energitiltak. Når du oppgraderer med en luft-til-vann-varmepumpe kan du søke om inntil 5.000 kr i støtte fra Enova. Det kan dessuten være lurt å kombinere en luft-til-vann-varmepumpe med andre energitiltak for maksimal pengestøtte. Kombinerer du en luft-vann varmepumpe med vannbåren varme (inntil 10.000 kr i støtte) og en akkumulatortank (inntil 5.000 kr i støtte) kan du få totalt 20.000 kr for det. Merk at Enova kan gjøre justeringer i støtteordningen. Du finner alltid oppdaterte tall på Enova.no.

Sist oppdatert 11.12.2020

Alt-i-ett-produkt

Samsung gjør vannbåren varme enkelt.

Samsung EHS er et alt-i-et system med høyeffektiv varmepumpeteknologi som sørger for komfortabel temperatur i ditt hus med lave varme- og kjølekostnader året rundt. Systemets innedel har ekspansjonskar, elektrisk back-up heater, sirkulasjonspumpe og mer integrert, slik at installasjonen kan gjennomføres så effektivt og smidig som mulig.

Smart WiFi-styring

Styr ditt varmeanlegg i Samsung SmartThings app.

Luft-vann-systemet fra Samsung er kompatibelt for WiFi-styring som tilbehør. Med et trådløst varmeanlegg kan du styre og overvåke driften gjennom Samsung SmartThings-appen. Slå av og på systemet, kontroller funksjoner og planlegg driften, hvor som helst og når som helst.

For nordiske forhold

Høyeste energiklasse og effektiv drift helt ned til -25 °C.

Den beste varmepumpen er laget for der du bor. Samsung EHS er en driftsikker varmepumpe som leverer varme effektivt selv når det er 25 kalde minusgrader ute – og det med høyeste energiklasse A+++. Denne luft-vann varmepumpen passer derfor utmerket til bruk i kalde omgivelser her til lands.

For bolig, hytte og små næringsbygg

Passer både til nybygg, rehabilitering og utskiftning

Samsung EHS er en prisgunstig luft-vann varmepumpe med de essensielle komponentene du trenger i et varmeanlegg integrert. Det gjør at installasjonen blir enklere, men også at varmepumpen passer utmerket til mange boligtyper. Luft-vann varmepumpen er kraftig nok for fritidsboliger, hjem og opp til mindre næringslokaler. I tillegg er løsningen miljøvennlig og passende til både rehabiliterig av bygg, nye boliger eller utskfiting av eksisterende varmepumpe.

Få gratis og uforpliktende befaring

Alle våre forhandlere tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe. Send oss dine kontaktopplysninger og bli kontaktet.

Fill out my online form.