Samsung Wind-Free™

Behagelig romtemperatur og jevn, frisk luft uten kald trekk. Wind-Free™ opprettholder en perfekt temperatur – helt uten at du merker det. Med en unik teknologi siver frisk luft varsomt ut gjennom 21 000 mikrohull. En sakte og jevn fordeling gir deg et behagelig svalt rom, samtidig som du slipper kald luftstrøm.

Kjøleeffekt
Stillegående
Funksjoner
  • Veil. pris 16 000,-

    Uten montasje
  • Montasje fra 5000,-

    Standard montering

Datablad

Energietikett

Aldri mer kald trekk

Luften siver ut gjennom 21 000 mikrohull.

Alle har vel kjent på ubehaget av å sitte i kald trekk. Det kan være godt med kjølig luft som rusker deg i håret, men kanskje ikke når du sitter innendørs. Wind-Free™ sørger for rask nedkjøling til det perfekte inneklima – og holder det sånn. Vink farvel til kald blåsing, og si velkommen til jevn, behagelig avkjøling.

Smart utforming

Et design med mening.

Wind-Frees™ triangelformede ser for det første unikt og ganske stilig ut. Men det gir også rom for en kraftigere vifte og sørger for bedre spredning av luften. Det smarte designet tillater et bredere luftinntak og en optimal utløpsvinkel. Alt for at svalende luft skal nå hvert eneste hjørne av rommet.

Ikke bare vindstille

Wind-Free™ er også omtrent lydløs.

Genistreken med Wind-Free™ er at du ikke føler den. I tillegg er den så diskret at du knapt hører den. Med et lydnivå på bare 19 dB, som svak hvisking, vil du være like lite plaget av støy som av trekk – altså ikke i det hele tatt. Nok en ting som gjør Wind-Free™ til en perfekt aircondition for soverommet.

Innebygget WiFi

Styr varmepumpen enkelt via Samsungs app.

Wind-Free™ er smart. Dette er en varmepumpe spekket med funksjoner, og alt kan styres med dens innebygget WiFi. Det gjør at du med en app på mobilen enkelt kan fjernstyre enheten din. Du kan programmere når den skal være i gang, få tilbakemeldinger om drift og kontrollere og begrense strømforbruket. Kort sagt har du full kontroll på inneklimaet ditt– uansett hvor du er.

Gratis befaring

Alle våre forhandlere tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe. Send oss dine kontaktopplysninger og bli kontaktet.

Få gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Flere varmepumper

Datablad

Lavprismodell

Samsung Comfort 12

Veil. pris 17 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner