Samsung Smart Home Exclusive 12

Er du mest opptatt av eksepsjonell varmeeffekt og lavt lydnivå? Eller kanskje bryr du deg mest om at varmepumpen har stilig design. Med Samsungs toppmodell trenger du ikke velge.

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner
  • Veil. pris 21 000,-

    Uten montering.
  • Montasje fra 5 500,-

    Standard montering

Datablad

Energietikett

Jeg vil bestille denne modellen

Hvis du har bestemt deg for denne varmepumpen, kan du kjøpe den direkte fra samarbeidspartneren vår; Markedsplassen på fjordkraft.no. Da får du 1 000 kroner i avslag på prisen. Når du har bestilt varmepumpen i deres nettbutikk, blir du i løpet av noen få dager kontaktet av en av våre sertifiserte faghandlere for å avtale selve monteringen.

Hjelp meg å velge riktig modell

Hvilken varmepumpe som passer best for deg og din bolig, avgjøres av noen faktorer som boligens størrelse, byggemåte, hvor høyt energiforbruk du har, hvor godt isolert boligen er, og hvordan klimaet er der du bor. Trenger du hjelpe til å velge, kan du bestille en gratis befaring. Da kommer en av våre autoriserte faghandlere hjem til deg og hjelper deg å velge.

For deg som vil ha det beste

Denne toppmodellen tilhører Smart-serien – spesielt tilpasset nordisk klima.

Her får du svalende aircondition om sommeren og behagelig oppvarming om vinteren. Aller høyeste energiklasse, A++, er et stempel på denne luft-luft-varmepumpens råe energieffektivitet. Og med en årsvarmefaktor (SCOP) på 4,8, og driftssikkerhet ned til -30 °C, kan du smile bredere av både inneklimaet og strømregningen – året rundt.

Smart nok til å være stille

Markedets laveste lydnivå.

Stilige linjer. Crystal Gloss overflatefinish. Denne varmepumpen ser eksklusiv ut, og varmer like godt. Men den vet også at den helst ikke skal bli hørt. Derfor har Smart Home Exclusive markedets laveste lydnivå – 17 dB. Stillere enn behagelig rasling i løv, altså.

Trekantet design gir best effekt

Unikt design som gir en bedre varmepumpe.

Triangeldesignet er ikke bare for utseendets skyld. Det er også et design som sikrer større effektivitet. Den unike utløpsvinkelen, en større vifte og det ekstra brede inntaket, gjør at mer luft blir trukket inn – og gir en lang luftflyt ut. På den måten spres den varme (eller kjølige!) luften ut til hele rommet.

Full kontroll fra mobilen

Integrert WiFi-styring.

Smart Home Exclusive er et lite teknisk vidunder. WiFi er integrert i pumpa, og med en gratis app til mobil eller nettbrett kan du enkelt fjernstyre klimaanlegget. Med fjernstyring har du alltid varmepumpen for hånden. Vil du sette ned temperaturen? Et par tastetrykk, og det er i boks. På vei hjem fra jobb og vil varme opp stua hjemme? Ikke noe problem. I tillegg har du alltid full oversikt over energiforbruket – og kan sørge for maksimal strømsparing.

Samsung trekantdesign

Unikt design som gir bedre kjøling og oppvarming.

Tekniske spesifikasjoner
Brukermanual

Samsung Smart Home Exclusive 9/12 Brukermanual

AR09NXPDPWKNEE / AR12NXPDPWKNEE

Last ned

Samsung Smart Home Exclusive 12 Produktblad energietikett.pdf

Last ned
Energietikett
Bruk en autorisert forhandler

Gratis befaring

Alle våre forhandlere tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Flere varmepumper

Datablad

Bestselger

Samsung Nordic GEO 09

Veil. pris 21 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Bestillingsvare

Samsung Nordic GEO 12

Veil. pris 23 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner

Luft-vann varmepumpe

Samsung EHS 9 kW

Veiledende pris 118 000,-