Samsung Nordic GEO 12

Energiklasse A++, fabrikktestet helt ned til -30 °C og en geometri som gir rom for bedre effekt. Samsung Nordic GEO er en nordisk luft-luft varmepumpe som helt ukomplisert sørger for et behagelig inneklima. Og om du skulle trenge det lille ekstra, kan den selvfølgelig styres over wifi med Samsung SmartThings-appen.

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner
  • Veil. pris 23 000,-

    Uten montering.
  • Montasje fra 5 000,-

    Standard montering

Datablad

Energietikett

Hvilken varmepumpe trenger du?

Det avgjøres av faktorer som husets byggemåte, romareal og klima der du bor. Trenger du hjelpe til å velge? Få en gratis befaring!

En nordisk varmepumpe

Utviklet med tanke på spesielt krevende forhold.

Når du investerer i en varmepumpe er det viktig at den passer alle årstider. Derfor er Samsung Nordic GEO en del av vår serie nordiske varmepumper som takler kalde vintre. Denne varmepumpen er fabrikktestet ned til hele -30 °C og har en årsvarmefaktor på 4,6.

Utformet for å virke raskere, bredere og lengre

En geometrisk form gir rom for bedre effekt.

Samsung Nordic GEO er designet for å få plass til en 15 % større vifte, 18 % bredere luftinntak og 31 % bredere vifteblad enn tidligere. Resultatet er at luften kan spres lengre og bredere, helt opptil 15 meter for å fylle rommet med behagelig kjøling.

Større kontroll og mer komfort

Varmepumpe med kunstig intelligens som er klargjort for smarthjem.

Samsung Nordic GEO bruker kunstig intelligens for å analysere omgivelsene i rommet, bruksmønsteret ditt og utetemperaturen for å tilpasse driften deretter. Dette skjer helt automatisk uten at du trenger å løfte en finger. Vil du likevel ha kontrollen i egne hender, kan du selvfølgelig også det. Varmepumpen har integrert wifi og kan kobles til Samsung SmartThings sammen med alle de andre Samsung-smartenhetene dine. Alt samles i én og samme app, og du og din familie kan enkelt styre varmepumpen fra mobilen når og hvor som helst. Mange vil påstå at dette er veldig beleielig.

Nyt luft som er trippelbehandlet

Filteret i varmepumpen har høy tetthet som hindrer støv, fibre og hår.

Inneklimaet er ikke alltid vårrengjort. Derfor har Nordic GEO et trippel-behandlingsfilter med tre lag som gir et spesielt finmasket filter. Slik hindres støvpartikler, fibre, hår og annet i å nå varmeveksleren som holdes ren. Filteret er brukervennlig plassert på toppen av varmepumpen, og kan enkelt tas ut og rengjøres i springen. Filteret er også behandlet med et antibakterielt belegg som holder luftforurensningen til et minimum.

Gratis befaring

Alle våre forhandlere tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Flere varmepumper

Datablad

Bestselgeren

Samsung Nordic GEO 09

Veil. pris 21 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Toppmodell

Samsung Nordic Wind-Free™ 9

Veil. pris 24 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Aircondition

Samsung Comfort Wind-Free™ 12

Veil. pris 17 000,-

Kjøleeffekt
Stillegående
Funksjoner