Samsung Comfort Wind-Free™ 12

Comfort Wind-Free™12 er aircondition som gir behagelig romtemperatur og jevn, frisk luft uten kald trekk. Med en unik teknologi siver frisk luft varsomt ut gjennom mikrohull. En sakte og jevn fordeling gir et behagelig svalt rom, samtidig som du slipper kald luftstrøm.

Kjøleeffekt
Stillegående
Funksjoner
  • Veil. pris 17 000,-

    Uten montering.
  • Montasje fra 5 500,-

    Standard montering

Datablad

Energietikett

Aldri mer direkte kald trekk

Luften siver ut gjennom tusenvis av mikrohull.

Alle har vel kjent på ubehaget av å sitte i kald trekk. Det kan være godt med kjølig luft som rusker deg i håret, men kanskje ikke når du sitter innendørs. Wind-Free™ sørger for rask nedkjøling til det perfekte inneklima, og holder det sånn. Vink farvel til kald blåsing, og si velkommen til jevn og behagelig avkjøling.

Opplev en smart måte å leve på

AI-autokomfort tilpasser seg deg.

Pumpen tilpasser seg perfekt ditt bruksmønster med AI-autokomfort. De ulike modusene optimaliseres automatisk gjennom analyse av romforholdene og bruksmønstrene. Basert på din foretrukket temperatur, blir innstillingene automatisk endret slik at modus settes for å opprettholde optimale forhold. 

Ikke bare vindstille

Comfort Wind-Free™12 er omtrent lydløs.

Det geniale med Samsung Comfort Wind-Free™12 er at du ikke føler den. I tillegg er den så diskret at du knapt hører den. Med et lydnivå på kun 19 dB, som svak hvisking, vil du være like lite plaget av støy som av trekk – altså ikke i det hele tatt. Nok en ting som gjør Samsung Comfort Wind-Free™12 til en perfekt aircondition for soverommet.

Innebygget WiFi

Styr varmepumpen enkelt via Samsungs app.

Comfort Wind-Free™12 er smart. Dette er en varmepumpe spekket med funksjoner, og alt kan styres med dens innebygget WiFi. Det gjør at du med en app på mobilen enkelt kan fjernstyre enheten din. Du kan programmere når den skal være i gang, få tilbakemeldinger om drift og kontrollere og begrense strømforbruket. Kort sagt har du full kontroll på inneklimaet ditt – uansett hvor du er.

Kontroller temperaturen i huset når som helst og hvor som helst. Med SmartThings-appen* kan du styre og overvåke klimaanlegget med kun noen tastetrykk. Eller bare fortell systemet med kunstig intelligens (AI)* hva du ønsker**, så gjør systemet det du vil. Den foreslår til og med de beste innstillingene.

* Tilgjengelig på Android- og iOS-enheter. Krever Wi-Fi-forbindelse og en Samsung-konto. ** Talekontroll støttes på engelsk.

Tekniske spesifikasjoner
Brukermanual

Brukermanual for Samsung Comfort Wind-Free

Last ned

Produktblad for Samsung Comfort Wind-Free

Last ned
Energietikett
Bruk en autorisert forhandler

Gratis befaring

Alle våre forhandlere tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Flere varmepumper

Datablad

Toppmodell

Samsung Nordic Wind-Free™ 9

Veil. pris 24 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Toppmodell

Samsung Nordic Wind-Free™ 12

Veil. pris 26 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Bestselgeren

Samsung Nordic GEO 09

Veil. pris 21 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner