Forsikre din varmepumpe

Varmepumpe er en investering i både komfort og sparte strømkostnader. Da er det kjekt å kunne forsikre seg om at varmepumpens levetid blir lengst mulig og at du får maksimalt ut av investeringen!

Varmepumpeforsikring er smart, og innenfor reklamasjonstiden er den til og med gratis!

Ikke la et svingende klima sette en stopper

Mange lurer på hvordan de skal forholde seg til skader forårsaket av vær og vind. Varmepumpeforsikringen er et nyttig og rimelig tillegg til 5-årig reklamasjonsrett og vanlig eiendomsforsikring. Med forsikring er du beskyttet mot skader som for eksempel skyldes snøras, lynnedslag og storm. Du får bekymringsfri drift i opptil 16 år på din luft-luft varmepumpe fra Samsung.

Ingen aldersfradrag

Du slipper egenandel og aldersfradrag hvis skader på varmepumpen dekkes av eiendomsforsikringen. Dermed får du en forsikring som dekker kjøpsverdien av varmepumpen i hele levetiden.

For skader som ikke dekkes av egen eiendomsforsikring trenger du bare å betale en egenandel på kr 1000. Det er fortsatt ingen fradrag for alder.

Forsikringen fjerner usikkerhet rundt levetid, og gir deg økt trygghet for at varmepumpe er en lønnsom investering. Husk å følge brukermanualens vedlikeholds- og serviceinstrukser.

Du finner fullstendige vilkår på Arctic sine nettsider.

Dette koster varmepumpeforsikringen

Forsikringen har en engangskostnad på kr 295,- for de første seks årene. Altså ett år i tillegg til reklamasjonsretten på 5 år, samt at du er sikret mot skader som lynnedslag, snø og storm for hele forsikringsperioden.

Du kan også velge å tegne forsikring kostnadsfritt for reklamasjonstiden til varmepumpen. Da får du ekstra beskyttelse de første fem årene, før du selv velger om du vil forlenge forsikringen årlig fra år 6, når den tid kommer. Husk likevel at det kun er betalende kunder som får beskyttelse mot vær og vind.

Forsikringen gjelder fra installasjonsdato og kan fornyes årlig til og med år 16!

Hvem kan tegne forsikring?

For å kunne tegne forsikring må du ha kjøpt og installert en varmepumpe fra en av våre autoriserte forhandlere. Vil du ha en varmepumpe du kan forsikre? – Da er det enklest å bare sende inn et skjema hvor du bestiller en gratis befaring slik at du blir kontaktet for en hyggelig prat fra en av våre forhandlere.

Alle Samsung varmepumper installert etter 1. januar 2016 og som er kjøpt gjennom vårt forhandlernettverk kan registrere varmepumpeforsikring.