Forsikre varmepumpen din

Varmepumpe er en investering i både komfort og sparte strømkostnader. Da er det kjekt å kunne forsikre seg om at varmepumpens levetid blir lengst mulig, og at du får maksimalt ut av investeringen.

Hvis uhellet er ute, kan kostnadene fort bli store. Derfor er varmepumpeforsikring en smart investering, og et nyttig og rimelig tillegg til fem-årig reklamasjonsrett og vanlig eiendomsforsikring. Med forsikring får du trygg drift i opptil 16 år på luft-luft-varmepumpen din fra Samsung.

Ikke la et svingende klima sette en stopper

Mange lurer på hvordan de skal forholde seg til skader forårsaket av vær og vind. Tegner du forsikring for det sjette året når du registrerer varmepumpen din, er du dekket mot skader som skyldes snøras, lynnedslag og storm også de fem første årene. Se vilkårene på Arctic sine sider.

Ingen aldersfradrag

Du slipper egenandel og aldersfradrag hvis skader på varmepumpen dekkes av eiendomsforsikringen. Dermed får du en forsikring som dekker kjøpsverdien av varmepumpen i hele levetiden.

Forsikringen fjerner usikkerhet rundt levetid, og gir deg økt trygghet for at varmepumpe er en lønnsom investering. Husk å følge brukermanualens vedlikeholds- og serviceinstrukser.

Se fullstendige vilkår på Arctic sine nettsider.

Hvem kan tegne forsikring?

For å kunne tegne forsikring må du ha kjøpt og fått installert en varmepumpe fra en av våre autoriserte forhandlereForsikringen må registreres i forbindelse med kjøpet eller installeringen, og senest ett år etter installasjonsdato. Det er enten installatøren eller du som kan registrere og tegne forsikring.