Varmepumper luft-til-luft

Velger du en Samsung varmepumpe vet du at du får nyskapende teknologi som hjelper deg å spare strøm og få et komfortabelt inneklima. Samsung leverer innovative luft-til-luft-varmepumper med smart, innebygd WiFi-styring og effektivt, behagelig design som tåler kalde vintre. Og trenger du aircondition får du selvfølgelig det i samtlige av våre varmepumper.

Datablad

Toppmodell

Samsung Smart Home Exclusive 9

Veil. pris 21 990,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner

Kanskje er du opptatt av eksepsjonell varmeeffekt og lavt lydnivå. Kanskje bryr du deg mest om at varmepumpen har stilig design. Med Samsungs toppmodell trenger du ikke velge. Smart Home Exclusive finnes i to varianter, hvor 9 er den minste.

Datablad

Toppmodell

Samsung Smart Home Exclusive 12

Veil. pris 23 990,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner

Kanskje er du opptatt av eksepsjonell varmeeffekt og lavt lydnivå. Kanskje bryr du deg mest om at varmepumpen har stilig design. Med Samsungs toppmodell trenger du ikke velge. Smart Home Exclusive finnes i to varianter, hvor 12 er den største.

Datablad

Aircondition

Samsung Wind-Free™

Veil. pris 16 990,-

Kjøleeffekt
Stillegående
Funksjoner

Behagelig romtemperatur og jevn, frisk luft uten kald trekk. Wind-Free™ opprettholder en perfekt temperatur – helt uten at du merker det. Med en unik teknologi siver frisk luft varsomt ut gjennom 21 000 mikrohull. En sakte og jevn fordeling gir deg et behagelig svalt rom, samtidig som du slipper kald luftstrøm.

Datablad

Bestselger

Samsung Comfort 9

Veil. pris 17 990,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner

I Norden er det langt mellom den varmeste sommer og den kaldeste vinter. Derfor har Samsung laget luft-luft-varmepumper som fikser begge deler. Samsung Comfort varmer deg opp – eller kjøler deg ned – og sparer deg samtidig for strømkostnader. Comfort finnes i to størrelser, hvor 9 er den minste.

Datablad

Bestselger

Samsung Comfort 12

Veil. pris 19 990,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner

I Norden er det langt mellom den varmeste sommer og den kaldeste vinter. Derfor har Samsung laget luft-luft-varmepumper som fikser begge deler. Nordic Comfort varmer deg opp – eller kjøler deg ned – og sparer deg samtidig for strømkostnader. Comfort finnes i to størrelser, hvor 12 er den største.

Få gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Fordeler du får med Samsung

Forsikre din varmepumpe
Spar strøm med varmepumpe
Hvorfor du trenger en Samsung varmepumpe