SmartThings app for varmepumpe

Flere smartenheter i én og samme smart app. Nyt fordelene med en automatisert varmepumpe.

Samsung SmartThings gjør hverdagen litt enklere ved å automatisere deler av hjemmet. Med en Samsung varmepumpe som har integrert wifi får du større kontroll, bedre komfort og inneklimaet blir en del av ditt oppkoblede hjem.

Smart styring av varmepumpen

Med wifi-tilkobling kan du styre og følge med på varmepumpen din fra hvor som helst! Bruk mobilen eller nettbrettet og få full kontroll på temperaturen uansett hvor du er. Det betyr at du kan følge med på, og eventuelt justere energiforbruket. Men det beste av alt; du kan alltid komme hjem til et perfekt inneklima.

SmartThings kobler varmepumpen til andre Samsung enheter

SmartThings kobler Samsung smartenheter med hverandre slik at de jobber sammen for å gjøre livet ditt litt enklere. Dra fordel av smarte Samsung kontakter, sensorer, kameraer, lys, TV, vaskemaskin, kjøleskap og selvfølgelig varmepumper. Så lenge du velger en kompatibel Samsung-enhet kan alt kobles til én og samme app.

Oppkobling gjort enkelt

Det er enkelt å komme i gang. Når du har opprettet SmartThings-profilen, finner appen automatisk kompatible enheter i hjemmet ditt. Når du er klar, kan du invitere familie og venner med bare noen få trykk.

Du finner SmartThings i både App Store og Google Play.