Finnes det små varmepumper?

Samsung varmepumper finnes i ulike størrelser og kapasiteter. Ofte brukes de minste varmepumpene i små rom, i mildere kystklima, i godt isolerte hjem eller på hytta.

Hva slags varmepumpe du trenger avhenger av ditt varmebehov og hvor du bor. Samsung varmepumper finnes i ulike størrelser. Trenger du hjelp med å velge riktig type, får du selvfølgelig det hvis du kontakter en av våre forhandlere.

Når er en liten varmepumpe riktig?

De minste varmepumpene er som oftest rimeligere. Samtidig leverer de også som mindre varme enn dyrere, større og kraftigere modeller.

Selv om små varmepumper gir mindre varme, spesielt ved svært kalde forhold, så betyr ikke det at det er dårligere varmepumper av den grunn. Har du et mindre rom, for eksempel et soverom eller en hytte på sørlandskysten, kan en liten varmepumpe være helt riktig for deg. Fordi, i likhet med en varmepumpe som er for liten, vil også en varmepumpe som er for stor bruke mer energi, kunne støye mer og oppnår ikke ønsket effekt.

Sjekkliste for små varmepumper

Du kan vurdere en liten varmepumpe hvis du sjekker av noen av disse kriteriene:

  • Varmepumpen skal brukes på soverommet, loftet eller et lite rom.
  • Varmepumpen skal installeres i et svært godt isolert hus.
  • Varmepumpen skal varme din bolig eller hytte i et mildere kystklima.
  • Varmepumpen skal kunne brukes til kjøling og aircondition.

Sjekk ut vår minste varmepumpe: Comfort Wind-Free™. Den er ikke bare liten og kompakt, men har også en helt unik teknologi!

Få hjelp av en forhandler til å velge

For at du skal få riktig varmepumpe til riktig bruk anbefaler vi alltid å rådføre deg med en forhandler før kjøp. Våre forhandlere tilbyr gratis og uforpliktende befaring. Kanskje er en liten varmepumpe nok for deg?