Hvordan rangeres varmepumpene?

Alle våre varmepumper rangeres på en skala fra 1-6. Men hva betyr det egentlig?

Å velge en varmepumpe kan være vanskelig fordi det er mange faktorer som må være med i regnestykket for å sette to streker under hvilken modell som er best for deg. Hvor i landet du bor, husets byggemåte og hvor varmepumpen skal plasseres og hva den skal brukes til er bare noe som bør vurderes nøye før et kjøp.

En tydeligere oversikt for ditt behov

Vi rangerer ikke varmepumpene våre fordi du skal se hvilken som er best, men for at du skal se hvilke som kan være best for nettopp deg og ditt behov. Skal du ha varmepumpen på soverommet? I et mindre rom trenger du kanskje ikke høy varmeeffekt, men vil heller sette pris på minialt med lyd.  

Derfor rangerer vi varmepumpene våre etter de faktorene folk flest trenger å tenke på:

  • Varme-/kjøleeffekt
  • Strømsparing
  • Stillegående drift
  • Funksjoner

Bra-bedre-best

Full pott på rangeringen betyr best. Det vil si at når stillegående drift har full pott, betyr ikke det at den støyer mest. Det betyr at den er best på stillegående drift - altså lavest lydnivå. 

Funksjoner viser potensialet til varmepumpen, altså hvor mange ekstra funksjoner varmepumpen kan tilby. En sekser på skalaen vil si at varmepumpen har drøssevis med funksjoner, men ikke nødvendigvis den ene du er på jakt etter. Derfor er det viktig å lese seg opp på varmepumpen slik at du er sikker på at du får de funksjonene som du har mest lyst på. 

Varmeeffekt og strømsparing er relative faktorer hvor ditt behov er ekstra viktig å ta høyde for. Ofte vil den største varianten av modellene vi selger være høyere rangert fordi potensialet er større i scenarioer hvor eksempelvis romstørrelsen gjør at den mindre modellen må jobbe hardere eller mindre effektivt.

En forhandler alltid vil kunne hjelpe deg med å identifisere hvilken varmepumpe som er best for deg og ditt behov! Få hjelp av en forhandler.

Rangeringen gjelder kun for våre Samsung varmepumper

Vær klar over at rangeringen av disse faktorene kun gjelder for Samsung varmepumper solgt gjennom vårt autoriserte forhandlernettverk, og skal ikke ses i forhold til andre leverandører som kanskje har helt andre måter å rangere sine produkter på.

Utvalgte varmepumper

Datablad

Bestillingsvare

Samsung Nordic Wind-Free™ 9

Veil. pris 24 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Bestselger

Samsung Smart Home Exclusive 12

Veil. pris 21 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Nyhet!

Samsung Comfort Wind-Free™ 12

Veil. pris 17 000,-

Kjøleeffekt
Stillegående
Funksjoner

Gratis og uforpliktende befaring


Alle forhandlerne våre tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe. Send oss kontaktopplysningene dine, så blir du kontaktet.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.