Hva koster en varmepumpe?

Pris på varmepumpe vil variere etter modellen du trenger. Vi har varmepumper i alle prisklasser og forhandlere som tilbyr gratis råd om hva som passer hjemme hos deg.

Når du skal investere i en varmepumpe må du regne med en pris for selve varmepumpen, pluss montering. Når du benytter deg av en av våre autoriserte forhandlere, vil du få en totalpris på varmepumpe inklusiv montering.Prisen på en montering vil variere ut i fra blant annet kjørelengde, behov for elektrisk tilkobling og spesialtilpasninger.

Varmepumpe varierer i pris

Vår rimeligste varmepumpe koster rundt 20 000 kroner uten montering. For noen vil en rimelig varmepumpe dekke behovet som trengs, mens andre bør vurdere en kraftigere modell. Skal du for eksempel ha kjøling på soverommet? Da velger du mest sannsynlig en av de billigste variantene. Har du en stor stue som trenger litt varme? Da må du nok vurdere en varmepumpe med større kapasitet og litt høyere pris. Sjekk ut toppmodellen vår.

Hva påvirker prisen på varmepumpen?

Ofte vil monteringsprisen variere noe fra sted til sted og mellom forhandlere. Faktorer som kjørelengde, elektrisk tilkobling og spesialtilpasninger krever mer under en montering.

På nettsidene våre opererer vi med veiledende priser. Noen ganger vil lokale forhandlere ha egne kampanjer, messetilbud eller annet som påvirker prisen. Da er det kjekt for deg å se hvilke priser som vanligvis gjelder her.

Få et pristilbud fra din lokale forhandler

Samsung varmepumper kjøpes direkte gjennom vårt forhandlernettverk. Det er lurt, fordi:

  • Du kan være sikker på at forhandleren har spisskompetanse på varmepumper fra Samsung.
  • Forhandleren er sertifisert til å montere luft-luft varmepumper (og luft-vann varmepumper)
  • Du får noen å forholde deg til ved servicebehov, eventuelle feil eller spørsmål.
  • Du får en gratis og uforpliktende befaring. Sammen finner dere varmepumpen som er best for deg med et komplett pristilbud.

Samsung varmepumper

Datablad

Bestselgeren

Samsung Nordic GEO 09

Veil. pris 21 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.