Hva koster en varmepumpe?

Pris på varmepumpe vil variere etter modellen du trenger. Vi har varmepumper i alle prisklasser og forhandlere som tilbyr gratis råd om hva som passer for ditt behov.

Når du skal investere i en varmepumpe må du regne med pris pluss montasje. Samsung varmepumper tilbys for kjøp gjennom lokale sertifiserte forhandlere, som også kan gi deg en totalpris på varmepumpe inklusiv montering. Vanligvis må du regne med 5.000 kr for standard montering.

Varmepumpe fra 16.990 ekskl. montasje

Vår rimeligste varmepumpe koster fra kr 16.990 uten montering. For noen vil en rimelig varmepumpe dekke behovet som trengs, mens andre bør vurdere en kraftigere modell. Skal du for eksempel ha kjøling på soverommet? Da velger du mest sannsynlig en av de billigste variantene. Har du en stor stue som trenger litt varme? Da må du nok vurdere en varmepumpe med større kapasitet og litt høyere pris. Vår toppmodell får du fra kr 21.990,-.

Se vårt utvalg varmepumper.

Hva påvirker prisen på varmepumpen?

Ofte vil montasjeprisen variere noe fra sted til sted og mellom forhandlere. Faktorer som kjørelengde, elektrisk tilkobling og spesialtilpasninger krever mer under en montasje.

På våre nettsider opererer vi med veiledende priser. Noen ganger vil lokale forhandlere ha egne kampanjer, messetilbud eller annet som påvirker prisen. Da er det kjekt for deg å se hvilke priser som vanligvis gjelder her.

Få et pristilbud fra din lokale forhandler

Samsung varmepumper kjøpes direkte gjennom vårt forhandlernettverk. Det er lurt, fordi:

  • du er sikker på at forhandleren du bruker har spisskompetanse på varmepumper fra Samsung
  • du vet at forhandleren er sertifisert til å montere luft-luft varmepumper
  • du får noen å forholde deg til ved servicebehov, eventuelle feil eller spørsmål
  • du får en gratis og uforpliktende befaring – sammen finner dere varmepumpen som er best for deg med et komplett pristilbud

Samsung varmepumper

Datablad

Aircondition

Samsung Wind-Free™

Veil. pris 16 000,-

Kjøleeffekt
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Bestselger

Samsung Smart Home Exclusive 9

Veil. pris 17 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Bestselger

Samsung Smart Home Exclusive 12

Veil. pris 19 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Lavprismodell

Samsung Comfort 9

Veil. pris 15 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner

I Norden er det langt mellom den varmeste sommer og den kaldeste vinter. Derfor har Samsung laget luft-luft-varmepumper som fikser begge deler. Samsung Comfort varmer deg opp – eller kjøler deg ned – og sparer deg samtidig for strømkostnader. Comfort finnes i to størrelser, hvor 9 er den minste.

Datablad

Lavprismodell

Samsung Comfort 12

Veil. pris 17 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner

I Norden er det langt mellom den varmeste sommer og den kaldeste vinter. Derfor har Samsung laget luft-luft-varmepumper som fikser begge deler. Nordic Comfort varmer deg opp – eller kjøler deg ned – og sparer deg samtidig for strømkostnader. Comfort finnes i to størrelser, hvor 12 er den største.

Få gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.