Spar strøm – året rundt

Det nordiske klimaet gir oss kalde vintre og varme somre. Store svingninger – og tidvis høye strømregninger. Å skaffe deg en varmepumpe er et av de enkleste og mest effektive grepene du kan ta for å spare penger på oppvarming. Sjekk hvorfor en Samsung varmepumpe er den rette for jobben.

Lønnsomheten i å investere i en varmepumpe er noe av det første som mange spør seg om når de er på jakt etter å bekjempe høye strømregninger. Lokale forhold og valg av pumpe er avgjørende, men et sparepotensial på 5-8000 kroner i året er oppnåelig for flere.

Spar penger og miljøet

Hvem vil vel ikke spare strøm? Å sløse med forbruket er å kaste bort både energi og penger. Samtidig er det ganske dumt å ikke utnytte den energien som ligger lagret i luften. For det en luft-luft-varmepumpe gjør, er jo egentlig et lite stykke magi. Fra omgivelsene tryller den frem gratis, fornybar energi som både er miljø- og lommebokvennlig. Det er en ganske god deal.

Nordisk modell for nordisk klima

Du drar ikke til fjells uten klær som tåler norske forhold. Hvorfor skal boligen din være dårligere utstyrt? Luft-luft-varmepumpene fra Samsung er utviklet spesielt for nordisk klima. Sånn vet du at du får forutsigbar oppvarming også når vinterkulden biter som mest. Og svalende aircondition på hete sommerdager.

Kraftig. Smart. Stille.

Samsung varmepumper er en komplett tre-retter. De er kraftige, effektive maskiner med høy energiklasse. De er velutstyrte og smarte, toppmodellen Wind-free™ kommer med innebygget WiFi, sånn at du kan styre den med mobilen din. Og desserten: Varmepumpene har blant markedets laveste lydnivå. Fordi et perfekt inneklima skal føles – ikke høres.

Gratis befaring

Alle våre forhandlere tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe. Send oss kontaktopplysningene dine, så blir du kontaktet.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.