Om Samsung varmepumper

Det er gode grunner til at folk forbinder Samsung med innovasjon. Og det er gode nyheter at den blir brukt til å gjøre hjemmet ditt bedre å bo i. Samsung utfordrer varmepumpemarkedet ved å utvikle helt ny teknologi – og gjøre den tilgjengelig for folk flest.

Alltid i front

Teknologien skal jobbe for deg, ikke omvendt. Samsung har varmepumper utstyrt med innebygget WiFi, slik at du enkelt kan styre dem med en app. Det gir bedre kontroll og potensial for enda mer strømsparing. I tillegg bidrar teknologisk innovasjon direkte til både økt effektivitet og komfort. Sjekk for eksempel ut den helt unike Wind-Free™-modellen – en varmepumpe som gir godt inneklima uten å blåse luft.

Varmepumper for oss helt i nord

Samsung kan inneklima. Men de kan også litt av hvert om nordisk klima. Luft-luft-varmepumpene fra Samsung er spesialtilpasset både norske brukere og det norske været. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg når gradestokken viser blått. Varmepumpen leverer uansett – på både kalde og varme dager.

Trygghet for forbrukeren

Varmepumpe er en investering. Riktignok en investering som vil betale seg selv tilbake i sparte strømkostnader og et bedre inneklima, men like fullt mer enn et spontankjøp. Da er det godt å vite at dersom du benytter en av våre autoriserte forhandlere, får du alltid hjelp av fagkyndige folk. Etter en befaring – gratis, selvfølgelig – hjelper vi deg med å velge den varmepumpen som best passer deg. Du får råd om hvor du bør plassere den, trygg montering – og personlig service hele veien.

Over 100 serviceinnstilte ansatte

Det er Norges største importør og kompetansesenter for inneklima – ABK-Qviller – som importerer Samsung varmepumper i Norge.

ABK-Qviller er 100 % eid av det svenske selskapet NIBE Industrier AB. NIBE er Nordens største fabrikant av varmeløsninger for bolig, og er blant Europas ledende produsenter av varmepumper.

I Norge er det ABK-Qviller som er importør av og representant for NIBEs produkter. Det gjør at vi kan trekke veksler på den solide kompetanse vårt svenske morselskap har opparbeidet seg. Det gjør oss enda bedre – og kommer våre kunder til gode.

NIBE leverer blant annet avtrekksvarmepumper og alle typer varmepumper for vannbåren varme: bergvarmepumper (væske/vann) og luft/vann-varmepumper.

ABK-Qviller er medlem av NOVAP, Norsk Varmepumpeforening. På NOVAP sine sider varmepumpeinfo.no, finner du alt av nøytral og uavhengig forbrukerinformasjon om varmepumper.