Endelig er det Boligmesse igjen

Er du på utkikk etter alternative måter å varme opp eller kjøle ned boligen på, ta turen innom din lokale Boligmesse. Her vil du finne varmepumper som gjør godt for både miljøet og luften hjemme hos deg.

På Boligmessen kan du møte utstillere som tilbyr alt fra tak, vegger, gulv, fundamentering til bad, kjøkken, møbler, byggevarer, elektronikk og interiør. Vi er selvsagt tilstede, og stiller med en rekke varmepumper!

Som i fjor, er Samsung en del av Varmepumpeuniverset. På en 60 kvm stor stand, har du mulighet til å se og ta på de ulike modellene. Vi garanterer at du finner noe som passer ditt behov. Din lokale Samsung-faghandler vil finne den beste løsningen for hjemmet ditt, og gi deg gode råd og tips til valg av varmepumpe og plassering. Du vil dessuten kunne få tilbud om gratis og uforpliktende befaring – og kanskje et ekstra godt messetilbud!

Gratis billett 

Boligmessen besøker åtte lokasjoner denne våren. Og det beste av alt; Boligmessen er gratis. Med andre ord, koster det deg ingenting. Finn din lokale Boligmesse og last ned gratis billett.