Håndtering av Koronaviruset

Er du frisk og symptomfri? Da trenger du ikke å vente med å få din lokale varmepumpeforhandler på besøk.

Regjeringen ønsker at folk skal ta i bruk håndverkstjenester – også for varmepumpeinstallasjoner. Følges retningslinjene fra norske helsemyndigheter kan du selvfølgelig ta imot våre forhandlere for en service eller gratis befaring.

God hygiene er en forutsetning

Våre forhandlere skal nå være ekstra påpasselig med god hygiene og riktig beskyttelse når de er ute på oppdrag. I tillegg bør du som boligeier på forhånd sørge for å rengjøre flater montøren skal berøre, og gjenta når montøren er ferdig.

Husk at du skal være symptomfri og ikke i karantene for at du skal kunne få besøk av montøren. Som ellers i samfunnet akkurat nå, er det viktig å holde god avstand fra hverandre. Det bør heller ikke være mer enn én person tilstede når montøren kommer. 

Alt dette løses best med god kommunikasjon i forkant. Beskriv oppdraget grundig slik at både du selv og montøren kan stille så godt forberedt som mulig.

Få en gratis og trygg befaring

Vurderer du varmepumpe? Bli med på å holde hjulene i gang. Våre forhandlere utfører oppdrag slik at du får det inneklimaet du vil ha. Legg igjen din kontaktinformasjon og bli kontaktet for en gratis befaring.

Få gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.