Black Friday hos Samsung varmepumper

Black Friday 2021 er 26. november.

Høsten er starten på den kalde, mørke årstiden. Da passer det ekstra godt med et varmt Black Friday-tilbud på varmepumpe.

Varmepumpe på tilbud

Vi mener at en Samsung varmepumpe alltid lønner seg – om den er på tilbud eller ei. Ikke bare sparer den deg for kostnader knyttet til oppvarming, men du oppnår samtidig et upåklagelig inneklima på kjøpet! I det lange løp, vil de aller fleste spare tusenlapper i årlige strømutgifter.

Hør alltid med en fagperson først

Hva slags varmepumpe som passer for deg, er ikke nødvendigvis den som er på et Black Friday-tilbud. Hvor du skal plassere varmepumpen, type bruk, hvor stort areal som skal varmes opp og ditt hjems isoleringsevne er alle faktorer som må tas hensyn til ved kjøp av varmepumpe.

Derfor tilbyr vi alltid gratis, uforpliktende befaring. Da kan du være sikker på at varmepumpen på tilbud holder til ditt bruk. Og skulle du trenge en annen type? Da får du selvfølgelig hjelp til det også! Alt du trenger å gjøre er å sende inn din kontaktinformasjon, så tar en autorisert, lokal forhandler kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Her kan du lese deg opp på våre varmepumper.

Black Week

Dagene før Black Friday kalles ofte Black Week, og det kan være lurt å holde seg oppdatert på gode tilbud allerede fra mandagen av for å ikke gå  glipp av mulige rabatter og gode kjøp.

Få gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.