Til Nordens værhelter

Det er en kunst å kjempe mot værets makt, men vi har gjort det enkelt for deg med Samsung Nordic Wind-Free™.

Dette er til deg og alle andre som liker årstidenes kontraster. Til Nordens værhelter. Vi som liker å prate om været, som setter pris på et land med lang kyst, dype skoger og ekstreme kontraster. Vi som lengter etter det varme, det kalde, det bratte, det tøffe og det enkle. De som aldri gir opp, fordi de vet at når de kommer hjem – blir alt forandret. Hjemme har vi full kontroll.

Når du skal varme en vinterkald bolig, er Samsung Nordic Wind-Free™ en hardfør støttespiller å ha. Sprengkulde setter ikke denne varmepumpen ut av spill, den er laget for de kaldeste dagene. Fabrikktestet med høy varmeeffekt helt ned til -30 °C og høyeste energiklasse A+++ er bevis på at Nordic Wind-Free™ er en ekte nordisk modell.

Nordic Wind-Free™ gir deg full kontroll hjemme

Samsung Nordic Wind-Free™ både kjøler og varmer hjemmet ditt – og det med en rekke smarte funksjoner og markedets laveste lydnivå på kun 17 db(A).

AI-autokomfort

– Eller kunstig intelligens, som det heter på godt norsk. For å gjøre hverdagen din enklere, analyserer varmepumpen klimaet i rommet, dine bruksmønstere og utetemperaturen for å automatisk justere temperaturen. Slik beholder du en konstant komfort i rommet, helt enkelt.

Bevegelsessensor

Varmepumpen har en egen sensor som kan vite om og hvor du befinner deg i rommet. Det gjør den for å spare energi når du ikke er til stede og for å blåse luft den retningen du vil. Du kan nemlig velge om den behagelige luften skal følge dine bevegelser eller sendes vekk fra deg. Sensoren merker når du forlater rommet og vil etter kort tid gå over i strømsparende Wind-Free™-modus.

Helt trekkfritt med Wind-Free™ 

Denne varmepumpen har vår unike teknologi for komfortabel kjøling uten kuldedrag. Med Wind-Free™ spres luften skånsomt gjennom 23 000 mikrohull i frontpanelet, slik at du slipper å føle kalde gufs direkte på huden.

Les mer om Nordic Wind-Free™

Datablad

Bestillingsvare

Samsung Nordic Wind-Free™ 9

Veil. pris 24 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner
Datablad

Toppmodell

Samsung Nordic Wind-Free™ 12

Veil. pris 26 000,-

Varmeeffekt
Stillegående
Funksjoner

Start alltid med en gratis befaring

Når du skal investere i en luft-luft varmepumpe, må du alltid starte med en gratis befaring. Med en fagkyndig på besøk får du nemlig hjelp til å finne den beste varmepumpen for din bolig. Du får råd om modellvalg og hvilken størrelse du bør gå for. Du får også hjelp til hvor den bør plasseres for best effekt. 

Både boligstørrelse, isoleringsgrad, klima der du bor og funksjoner du ønsker spiller inn på hva du bør tenke på ved valg av varmepumpe. Mange tror kanskje de trenger en større modell enn det de har behov for, og motsatt. Derfor bør våre forhandlere alltid kontaktes for en gratis befaring før du velger å handle.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.