Finn nærmeste forhandler
Det er 5 forhandlere med arbeidsområde i Vestfold

Gjør et trygt varmepumpekjøp i Vestfold

Trenger du litt hjelp til å finne den ideelle varmepumpen for din bolig? Ikke noe problem. Våre autoriserte Samsung-forhandlere i Vestfold hjelper deg med å velge. I tillegg får du råd om smart plassering. Vil du ha gratis befaring? Finn din forhandler!

Våre forhandlere i Vestfold

FEH Kjøleteknikk AS

Telefon:

93238128

Aune Klima Tommy Aune Kivle

Telefon:

97808912

Jarlsberg Varmeteknikk AS

Telefon:

33056605

Scandic Markiser AS

Telefon:

90090100

Klimateknikk.as AS

Telefon:

91751913

Få lavere strømregning

Hadde det vært digg å bruke litt mindre penger på strøm? En Samsung varmepumpe hjelper deg med akkurat det. Våre luft-luft-varmepumper er tilpasset norske forhold, og gir deg rimelig oppvarming selv når Vestfold viser seg fra sin kaldere side. Høres 40 % lavere oppvarmingskostnader bra ut?

For varme og kalde dager

Vestfold er ikke fremmed for varierende klima. Har du en Samsung varmepumpe, får du ikke bare strømsparende oppvarming på de kaldeste dagene – våre luft-luft-varmepumper fungerer også som aircondition. Det betyr at du kan slappe av med en deilig, sval bris også på klamme sommerdager.

Aldri mer pollen inne

Et godt inneklima skal ha behagelig temperatur uansett årstid. Men luften skal også være ren og frisk, med så lite støv, pollen og allergener som mulig. Med en Samsung varmepumpe i hus sørger du for å holde slikt på utsiden av husets vegger. Det betyr et inneklima hvor du kan trives like godt året rundt.