Finn nærmeste forhandler
Det er 5 forhandlere med arbeidsområde i Vest-Agder

Bor du i Vest-Agder og ser etter varmepumpe?

Så du vurderer å skaffe deg en Samsung varmepumpe? Godt valg. Da er det også fint å vite at våre fagkyndige, autoriserte forhandlere i Vest-Agder kjenner forholdene der du bor, og kan anbefale deg akkurat den pumpa du trenger. Ta kontakt for gratis befaring, god hjelp underveis – og sikker montering.

Våre forhandlere i Vest-Agder

Varmepumpe Sør AS

Telefon:

40034444

Maritim Norge AS

Telefon:

41868000

Flekkefjord Rør & Varme AS

Telefon:

38323220

Elektroxperten AS

Telefon:

38107000

Lavere oppvarmingskostnader

Visste du at en luft-luft-varmepumpe fra Samsung kan gi deg opptil 40 % lavere oppvarmingskostnader? En varmepumpe er derfor en investering som betaler seg ned over tid. Utnytt energien i luften, og du kan fort spare flere tusenlapper i året.

Også som aircondition

Det er ikke bare oppvarming en Samsung varmepumpe kan hjelpe deg med. Er det plutselig glovarmt i Vest-Agder? Bruk varmepumpen din som aircondition, og få en perfekt temperatur i boligen din. Si farvel til svette sommernetter på soverommet!

Aldri mer pollen inne

Et godt inneklima skal ha behagelig temperatur uansett årstid. Men luften skal også være ren og frisk, med så lite støv, pollen og allergener som mulig. Med en Samsung varmepumpe i hus sørger du for å holde slikt på utsiden av husets vegger. Det betyr et inneklima hvor du kan trives like godt året rundt.