Finn nærmeste forhandler
Det er 6 forhandlere med arbeidsområde i Trøndelag

Bor du i Trøndelag og ser etter varmepumpe?

Så du vurderer å skaffe deg en Samsung varmepumpe? Godt valg. Da er det også fint å vite at våre fagkyndige, autoriserte forhandlere i Trøndelag kjenner forholdene der du bor, og kan anbefale deg akkurat den pumpa du trenger. Ta kontakt for gratis befaring, god hjelp underveis – og sikker montering.

Våre forhandlere i Trøndelag

Orkland Klima og Kuldeteknikk

Telefon:

90996645

Aalmo AS Elektriker

Telefon:

73800170

Kjøleteknikk Midt-Norge AS

Telefon:

74143393

Terbitek Tor Åge Sellin

Telefon:

40628762

Midt-Norsk VVS AS

Telefon:

74154889

Få lavere strømregning

Hadde det vært digg å bruke litt mindre penger på strøm? En Samsung varmepumpe hjelper deg med akkurat det. Våre luft-luft-varmepumper er tilpasset norske forhold, og gir deg rimelig oppvarming selv når Trøndelag viser seg fra sin kaldere side. Høres 40 % lavere oppvarmingskostnader bra ut?

Kan brukes året rundt

Bor du i Trøndelag, har du sikkert opplevd dager som enten er for kalde eller for varme. En Samsung varmepumpe tar jobben uansett. Like godt som den gir deg energieffektiv oppvarming om vinteren, kan den gi deg forfriskende avkjøling om sommeren. Du får rett og slett perfekt temperatur – året rundt.

Ren og frisk luft

Samsung varmepumper gir deg perfekt temperatur til en rimelig pris. Men inneklima handler om mer enn det. Samsungs luft-luft-varmepumper har effektive filtre som er enkle å rengjøre. Med et antibakterielt belegg filtrerer de støv, luftbårne forurensninger og allergener. Det gir et både behagelig og sunt inneklima for store og små.