Finn nærmeste forhandler
Det er 2 forhandlere med arbeidsområde i Troms
Fylke

På utkikk etter varmepumpe i Troms?

Lurer du på hvilken varmepumpe du skal velge – eller hvor du skal plassere den? Hos våre autoriserte forhandlere i Troms får du trivelig hjelp hele veien. Gode råd, gratis befaring og trygg montering.

Våre forhandlere i Troms

Jensen Elektriske AS

Evjenvegen 116
9024 TOMASJORD

Telefon:

77751950

Elektro Kjøl AS

Industiveien 12
9152 SØRKJOSEN

Telefon:

77765530

Lavere oppvarmingskostnader

Visste du at en luft-luft-varmepumpe fra Samsung kan gi deg opptil 40 % lavere oppvarmingskostnader? En varmepumpe er derfor en investering som betaler seg ned over tid. Utnytt energien i luften, og du kan fort spare flere tusenlapper i året.

For varme og kalde dager

Troms er ikke fremmed for varierende klima. Har du en Samsung varmepumpe, får du ikke bare strømsparende oppvarming på de kaldeste dagene – våre luft-luft-varmepumper fungerer også som aircondition. Det betyr at du kan slappe av med en deilig, sval bris også på klamme sommerdager.

Aldri mer pollen inne

Et godt inneklima skal ha behagelig temperatur uansett årstid. Men luften skal også være ren og frisk, med så lite støv, pollen og allergener som mulig. Med en Samsung varmepumpe i hus sørger du for å holde slikt på utsiden av husets vegger. Det betyr et inneklima hvor du kan trives like godt året rundt.