Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Telemark

Gjør et trygt varmepumpekjøp i Telemark

Trenger du litt hjelp til å finne den ideelle varmepumpen for din bolig? Ikke noe problem. Våre autoriserte Samsung-forhandlere i Telemark hjelper deg med å velge. I tillegg får du råd om smart plassering. Vil du ha gratis befaring? Finn din forhandler!

Våre forhandlere i Telemark

Elektropluss Telemark AS

Gullbringvegen 10
3800 BØ I TELEMARK

Telefon:

35061000

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Aune Klima Tommy Aune Kivle

Røyskattvegen 53
3741 SKIEN

Telefon:

97808912

Kragerø Elektriske

Kirkegata 14
3770 KRAGERØ

Telefon:

35986560

Effektiv strømsparing

De fleste som kjøper varmepumpe i Telemark, gjør det for å spare strøm. Og hvorfor ikke? Samsungs luft-luft-varmepumper utnytter energi som ligger lagret i luften – og gir deg rimelig oppvarming fra en fornybar kilde. Du får lavere strømregning, og sparer miljøet. Det må vi kunne kalle en vinn-vinn.

Kan brukes året rundt

Bor du i Telemark, har du sikkert opplevd dager som enten er for kalde eller for varme. En Samsung varmepumpe tar jobben uansett. Like godt som den gir deg energieffektiv oppvarming om vinteren, kan den gi deg forfriskende avkjøling om sommeren. Du får rett og slett perfekt temperatur – året rundt.

Få det perfekte inneklima

I tillegg til å sørge for at temperaturen alltid er riktig, ser Samsung varmepumper til at luften alltid er frisk. Innebygde filtre reduserer partikler og allergener, slik at du får et inneklima som føles rent og godt. Det gjør huset til et bedre sted å puste – og et bedre sted å bo.