Finn nærmeste forhandler
Det er 4 forhandlere med arbeidsområde i Rogaland

Gjør et trygt varmepumpekjøp i Rogaland

Trenger du litt hjelp til å finne den ideelle varmepumpen for din bolig? Ikke noe problem. Våre autoriserte Samsung-forhandlere i Rogaland hjelper deg med å velge. I tillegg får du råd om smart plassering. Vil du ha gratis befaring? Finn din forhandler!

Våre forhandlere i Rogaland

Flekkefjord Rør & Varme AS

Svegeskogen 3
4400 FLEKKEFJORD

Telefon:

38323220

Maritim Norge AS

Solavn. 464
4354 Voll

Telefon:

41868000

Rogaland Elektro Service AS

Haugesundsgata 15
4014 STAVANGER

Telefon:

51971190

Awiico AS

Gamle Sandhålandsvegen 75
4272 SANDVE

Telefon:

45869778

Effektiv strømsparing

De fleste som kjøper varmepumpe i Rogaland, gjør det for å spare strøm. Og hvorfor ikke? Samsungs luft-luft-varmepumper utnytter energi som ligger lagret i luften – og gir deg rimelig oppvarming fra en fornybar kilde. Du får lavere strømregning, og sparer miljøet. Det må vi kunne kalle en vinn-vinn.

For varme og kalde dager

Rogaland er ikke fremmed for varierende klima. Har du en Samsung varmepumpe, får du ikke bare strømsparende oppvarming på de kaldeste dagene – våre luft-luft-varmepumper fungerer også som aircondition. Det betyr at du kan slappe av med en deilig, sval bris også på klamme sommerdager.

Aldri mer pollen inne

Et godt inneklima skal ha behagelig temperatur uansett årstid. Men luften skal også være ren og frisk, med så lite støv, pollen og allergener som mulig. Med en Samsung varmepumpe i hus sørger du for å holde slikt på utsiden av husets vegger. Det betyr et inneklima hvor du kan trives like godt året rundt.