Finn nærmeste forhandler
Det er 5 forhandlere med arbeidsområde i Oslo
Fylke

På utkikk etter varmepumpe i Oslo?

Lurer du på hvilken varmepumpe du skal velge – eller hvor du skal plassere den? Hos våre autoriserte forhandlere i Oslo får du trivelig hjelp hele veien. Gode råd, gratis befaring og trygg montering.

Våre forhandlere i Oslo

Nordstrand Varmepumper AS

Telefon:

97102535

KB Varme & Kulde Kjell Bruvoll

Telefon:

46432494

Aktiv Kjøling AS

Telefon:

22324840

Evendo Teknikk AS

Telefon:

48403830

Effektiv strømsparing

De fleste som kjøper varmepumpe i Oslo, gjør det for å spare strøm. Og hvorfor ikke? Samsungs luft-luft-varmepumper utnytter energi som ligger lagret i luften – og gir deg rimelig oppvarming fra en fornybar kilde. Du får lavere strømregning, og sparer miljøet. Det må vi kunne kalle en vinn-vinn.

Kan brukes året rundt

Bor du i Oslo, har du sikkert opplevd dager som enten er for kalde eller for varme. En Samsung varmepumpe tar jobben uansett. Like godt som den gir deg energieffektiv oppvarming om vinteren, kan den gi deg forfriskende avkjøling om sommeren. Du får rett og slett perfekt temperatur – året rundt.

Ren og frisk luft

Samsung varmepumper gir deg perfekt temperatur til en rimelig pris. Men inneklima handler om mer enn det. Samsungs luft-luft-varmepumper har effektive filtre som er enkle å rengjøre. Med et antibakterielt belegg filtrerer de støv, luftbårne forurensninger og allergener. Det gir et både behagelig og sunt inneklima for store og små.