Finn nærmeste forhandler
Det er 7 forhandlere med arbeidsområde i Oppland
Fylke

Gjør et trygt varmepumpekjøp i Oppland

Trenger du litt hjelp til å finne den ideelle varmepumpen for din bolig? Ikke noe problem. Våre autoriserte Samsung-forhandlere i Oppland hjelper deg med å velge. I tillegg får du råd om smart plassering. Vil du ha gratis befaring? Finn din forhandler!

Våre forhandlere i Oppland

Klima-Energi Leiv Larsen

Telefon:

41 29 60 00

Scandic Markiser AS

Telefon:

90090100

Lunheim Elektro

Telefon:

71225451

Valdres Elektro & Varmepumpe AS

Telefon:

46814646

Rondane Klima ( LS-Sveis )

Telefon:

95184491

El-tjenester AS

Telefon:

99551871

Få lavere strømregning

Hadde det vært digg å bruke litt mindre penger på strøm? En Samsung varmepumpe hjelper deg med akkurat det. Våre luft-luft-varmepumper er tilpasset norske forhold, og gir deg rimelig oppvarming selv når *fylke* viser seg fra sin kaldere side. Høres 40 % lavere oppvarmingskostnader bra ut?

Også som aircondition

Det er ikke bare oppvarming en Samsung varmepumpe kan hjelpe deg med. Er det plutselig glovarmt i Oppland? Bruk varmepumpen din som aircondition, og få en perfekt temperatur i boligen din. Si farvel til svette sommernetter på soverommet!

Ren og frisk luft

Samsung varmepumper gir deg perfekt temperatur til en rimelig pris. Men inneklima handler om mer enn det. Samsungs luft-luft-varmepumper har effektive filtre som er enkle å rengjøre. Med et antibakterielt belegg filtrerer de støv, luftbårne forurensninger og allergener. Det gir et både behagelig og sunt inneklima for store og små.