Finn nærmeste forhandler
Det er 5 forhandlere med arbeidsområde i Nordland

Bor du i Nordland og ser etter varmepumpe?

Så du vurderer å skaffe deg en Samsung varmepumpe? Godt valg. Da er det også fint å vite at våre fagkyndige, autoriserte forhandlere i Nordland kjenner forholdene der du bor, og kan anbefale deg akkurat den pumpa du trenger. Ta kontakt for gratis befaring, god hjelp underveis – og sikker montering.

Våre forhandlere i Nordland

Kjøleservice Helgeland AS

Brugata 11
8656 MOSJØEN

Telefon:

75804100

Multiservice AS

Kirkeveien 15
8207 FAUSKE

Telefon:

75645800

Elektrikern Bodø AS

Tegelverksveien 19
8012 BODØ

Telefon:

75584170

Terbitek Tor Åge Sellin

Sagveien 24
7890 NAMSSKOGAN

Telefon:

40628762

Spar Energi AS

Furuhaugen 6
8050 TVERLANDET

Telefon:

90102344

Effektiv strømsparing

De fleste som kjøper varmepumpe i Nordland, gjør det for å spare strøm. Og hvorfor ikke? Samsungs luft-luft-varmepumper utnytter energi som ligger lagret i luften – og gir deg rimelig oppvarming fra en fornybar kilde. Du får lavere strømregning, og sparer miljøet. Det må vi kunne kalle en vinn-vinn.

For varme og kalde dager

Nordland er ikke fremmed for varierende klima. Har du en Samsung varmepumpe, får du ikke bare strømsparende oppvarming på de kaldeste dagene – våre luft-luft-varmepumper fungerer også som aircondition. Det betyr at du kan slappe av med en deilig, sval bris også på klamme sommerdager.

Ren og frisk luft

Samsung varmepumper gir deg perfekt temperatur til en rimelig pris. Men inneklima handler om mer enn det. Samsungs luft-luft-varmepumper har effektive filtre som er enkle å rengjøre. Med et antibakterielt belegg filtrerer de støv, luftbårne forurensninger og allergener. Det gir et både behagelig og sunt inneklima for store og små.