Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Møre Og Romsdal

Gjør et trygt varmepumpekjøp i Møre og Romsdal

Trenger du litt hjelp til å finne den ideelle varmepumpen for din bolig? Ikke noe problem. Våre autoriserte Samsung-forhandlere i Møre og Romsdal hjelper deg med å velge. I tillegg får du råd om smart plassering. Vil du ha gratis befaring? Finn din forhandler!

Våre forhandlere i Møre Og Romsdal

Scandic Markiser AS

Telefon:

90090100

Lunheim Elektro

Telefon:

71225451

Lavere oppvarmingskostnader

Visste du at en luft-luft-varmepumpe fra Samsung kan gi deg opptil 40 % lavere oppvarmingskostnader? En varmepumpe er derfor en investering som betaler seg ned over tid. Utnytt energien i luften, og du kan fort spare flere tusenlapper i året.

Også som aircondition

Det er ikke bare oppvarming en Samsung varmepumpe kan hjelpe deg med. Er det plutselig glovarmt i Møre og Romsdal? Bruk varmepumpen din som aircondition, og få en perfekt temperatur i boligen din. Si farvel til svette sommernetter på soverommet!

Få det perfekte inneklima

I tillegg til å sørge for at temperaturen alltid er riktig, ser Samsung varmepumper til at luften alltid er frisk. Innebygde filtre reduserer partikler og allergener, slik at du får et inneklima som føles rent og godt. Det gjør huset til et bedre sted å puste – og et bedre sted å bo.