Finn nærmeste forhandler
Det er 8 forhandlere med arbeidsområde i Hordaland

På utkikk etter varmepumpe i Hordaland?

Lurer du på hvilken varmepumpe du skal velge – eller hvor du skal plassere den? Hos våre autoriserte forhandlere i Hordaland får du trivelig hjelp hele veien. Gode råd, gratis befaring og trygg montering.

Våre forhandlere i Hordaland

Alt i Miljøteknikk AS

Telefon:

90789141

Fjordane Varmepumpeservice AS

Telefon:

94802298

Magnus M Thunestvedt AS avd Energien

Telefon:

48997700

Godt & Varmt AS

Telefon:

55200201

Gulbrandsen AS

Telefon:

92083018

Proventa Innemiljø AS

Telefon:

92037346

Scandic Markiser AS

Telefon:

90090100

Få lavere strømregning

Hadde det vært digg å bruke litt mindre penger på strøm? En Samsung varmepumpe hjelper deg med akkurat det. Våre luft-luft-varmepumper er tilpasset norske forhold, og gir deg rimelig oppvarming selv når Hordaland viser seg fra sin kaldere side. Høres 40 % lavere oppvarmingskostnader bra ut?

Også som aircondition

Det er ikke bare oppvarming en Samsung varmepumpe kan hjelpe deg med. Er det plutselig glovarmt i Hordaland? Bruk varmepumpen din som aircondition, og få en perfekt temperatur i boligen din. Si farvel til svette sommernetter på soverommet!

Få det perfekte inneklima

I tillegg til å sørge for at temperaturen alltid er riktig, ser Samsung varmepumper til at luften alltid er frisk. Innebygde filtre reduserer partikler og allergener, slik at du får et inneklima som føles rent og godt. Det gjør huset til et bedre sted å puste – og et bedre sted å bo.