Finn nærmeste forhandler
Det er 8 forhandlere med arbeidsområde i Hedmark
Fylke

Gjør et trygt varmepumpekjøp i Hedmark

Trenger du litt hjelp til å finne den ideelle varmepumpen for din bolig? Ikke noe problem. Våre autoriserte Samsung-forhandlere i Hedmark hjelper deg med å velge. I tillegg får du råd om smart plassering. Vil du ha gratis befaring? Finn din forhandler!

Våre forhandlere i Hedmark

Klima-Energi Leiv Larsen

Telefon:

41 29 60 00

RA's Varme AS

Telefon:

98611033

Bekkvang Varmepumper AS

Telefon:

92042725

Celsius Kulde AS

Telefon:

62971000

Evendo Teknikk AS

Telefon:

48403830

Nordstrand Varmepumper AS

Telefon:

97102535

Lavere oppvarmingskostnader

Visste du at en luft-luft-varmepumpe fra Samsung kan gi deg opptil 40 % lavere oppvarmingskostnader? En varmepumpe er derfor en investering som betaler seg ned over tid. Utnytt energien i luften, og du kan fort spare flere tusenlapper i året.

For varme og kalde dager

Hedmark er ikke fremmed for varierende klima. Har du en Samsung varmepumpe, får du ikke bare strømsparende oppvarming på de kaldeste dagene – våre luft-luft-varmepumper fungerer også som aircondition. Det betyr at du kan slappe av med en deilig, sval bris også på klamme sommerdager.

Ren og frisk luft

Samsung varmepumper gir deg perfekt temperatur til en rimelig pris. Men inneklima handler om mer enn det. Samsungs luft-luft-varmepumper har effektive filtre som er enkle å rengjøre. Med et antibakterielt belegg filtrerer de støv, luftbårne forurensninger og allergener. Det gir et både behagelig og sunt inneklima for store og små.