Finn nærmeste forhandler
Det er 3 forhandlere med arbeidsområde i Buskerud

Gjør et trygt varmepumpekjøp i Buskerud

Trenger du litt hjelp til å finne den ideelle varmepumpen for din bolig? Ikke noe problem. Våre autoriserte Samsung-forhandlere i Buskerud hjelper deg med å velge. I tillegg får du råd om smart plassering. Vil du ha gratis befaring? Finn din forhandler!

Våre forhandlere i Buskerud

Klimateknikk.as AS

Transetkroken 11
3440 RØYKEN

Telefon:

91751913

Hønefoss Vaktselskap AS

Østmoveien 18
3510 HØNEFOSS

Telefon:

32128440

Scandic Markiser AS

Damvegen 11
2827 HUNNDALEN

Telefon:

90090100

Lavere oppvarmingskostnader

Visste du at en luft-luft-varmepumpe fra Samsung kan gi deg opptil 40 % lavere oppvarmingskostnader? En varmepumpe er derfor en investering som betaler seg ned over tid. Utnytt energien i luften, og du kan fort spare flere tusenlapper i året.

Kan brukes året rundt

Bor du i Buskerud, har du sikkert opplevd dager som enten er for kalde eller for varme. En Samsung varmepumpe tar jobben uansett. Like godt som den gir deg energieffektiv oppvarming om vinteren, kan den gi deg forfriskende avkjøling om sommeren. Du får rett og slett perfekt temperatur – året rundt.

Aldri mer pollen inne

Et godt inneklima skal ha behagelig temperatur uansett årstid. Men luften skal også være ren og frisk, med så lite støv, pollen og allergener som mulig. Med en Samsung varmepumpe i hus sørger du for å holde slikt på utsiden av husets vegger. Det betyr et inneklima hvor du kan trives like godt året rundt.