Finn nærmeste forhandler
Det er 5 forhandlere med arbeidsområde i Aust-Agder

Bor du i Aust-Agder og ser etter varmepumpe?

Så du vurderer å skaffe deg en Samsung varmepumpe? Godt valg. Da er det også fint å vite at våre fagkyndige, autoriserte forhandlere i Aust-Agder kjenner forholdene der du bor, og kan anbefale deg akkurat den pumpa du trenger. Ta kontakt for gratis befaring, god hjelp underveis – og sikker montering.

Våre forhandlere i Aust-Agder

Varmepumpe Sør AS avd. Arendal

Telefon:

92801770

Varmepumpe Sør AS

Telefon:

40034444

Elektroxperten AS

Telefon:

38107000

Kragerø Elektriske

Telefon:

35986560

Effektiv strømsparing

De fleste som kjøper varmepumpe i Aust-Agder, gjør det for å spare strøm. Og hvorfor ikke? Samsungs luft-luft-varmepumper utnytter energi som ligger lagret i luften – og gir deg rimelig oppvarming fra en fornybar kilde. Du får lavere strømregning, og sparer miljøet. Det må vi kunne kalle en vinn-vinn.

Også som aircondition

Det er ikke bare oppvarming en Samsung varmepumpe kan hjelpe deg med. Er det plutselig glovarmt i Aust-Agder? Bruk varmepumpen din som aircondition, og få en perfekt temperatur i boligen din. Si farvel til svette sommernetter på soverommet!

Få det perfekte inneklima

I tillegg til å sørge for at temperaturen alltid er riktig, ser Samsung varmepumper til at luften alltid er frisk. Innebygde filtre reduserer partikler og allergener, slik at du får et inneklima som føles rent og godt. Det gjør huset til et bedre sted å puste – og et bedre sted å bo.