Finn nærmeste forhandler
Det er 10 forhandlere med arbeidsområde i Akershus

På utkikk etter varmepumpe i Akershus?

Lurer du på hvilken varmepumpe du skal velge – eller hvor du skal plassere den? Hos våre autoriserte forhandlere i Akershus får du trivelig hjelp hele veien. Gode råd, gratis befaring og trygg montering.

Våre forhandlere i Akershus

Scandic Markiser AS

Telefon:

90090100

Evendo Teknikk AS

Telefon:

48403830

Naturlig Varme og Kulde

Telefon:

21555040

Aktiv Kjøling AS

Telefon:

22324840

KB Varme & Kulde Kjell Bruvoll

Telefon:

46432494

Nordstrand Varmepumper AS

Telefon:

97032831

Få lavere strømregning

Hadde det vært digg å bruke litt mindre penger på strøm? En Samsung varmepumpe hjelper deg med akkurat det. Våre luft-luft-varmepumper er tilpasset norske forhold, og gir deg rimelig oppvarming selv når Akershus viser seg fra sin kaldere side. Høres 40 % lavere oppvarmingskostnader bra ut?

For varme og kalde dager

Akershus er ikke fremmed for varierende klima. Har du en Samsung varmepumpe, får du ikke bare strømsparende oppvarming på de kaldeste dagene – våre luft-luft-varmepumper fungerer også som aircondition. Det betyr at du kan slappe av med en deilig, sval bris også på klamme sommerdager.

Ren og frisk luft

Samsung varmepumper gir deg perfekt temperatur til en rimelig pris. Men inneklima handler om mer enn det. Samsungs luft-luft-varmepumper har effektive filtre som er enkle å rengjøre. Med et antibakterielt belegg filtrerer de støv, luftbårne forurensninger og allergener. Det gir et både behagelig og sunt inneklima for store og små.