Slik får du et perfekt avkjølt rom

De siste årene har Norge hatt flere hetebølger. Folk har fått kjenne på varmerekorder – og hvor lite hjelp det egentlig er i en bordvifte. Vil du prøve en helt ny løsning?

Når du er inne, skal du være upåvirket av været ute. Du skal ikke fryse om vinteren, og du skal ikke svette om sommeren.

Inneklima kan ofte være en vanskeligere balansegang om sommeren. På den ene siden er det slitsomt både å jobbe og sove dersom det er for varmt. Samtidig har de fleste opplevd hvor irriterende den bråkalde vinden fra et AC-anlegg kan være. Det er det slutt på.

Nå er det slutt på kald trekk

Samsungs Wind-Free™ har endret spillereglene. Gjennom 21 000 mikrohull fordeler den luften skånsomt til hele rommet. Det gir et perfekt inneklima – helt uten kald trekk. Trenger du en rask nedkjøling av rommet, kan du bruke Fast Cool-modusen (styr gjerne via WiFi). Deretter tar Wind-Free™-teknologien automatisk over, og sørger for at du jevnt opprettholder nøyaktig den temperaturen du vil ha. Fordi inneklima er en hygienefaktor – det skal bare funke.

Til soverom, kontor og varme hjem

At frisk, kjølig luft sakte siver inn i rommet, er åpenbart en fordel i ekstra varme hus. Og mange norske hjem er særlig godt isolerte for å hanskes med den kalde årstiden. Med Wind-Free™ blir ikke stua lenger en slagmark mellom luftstrømmer – eller mellom familiemedlemmer om hvem som må sitte i den kalde trekken. Det samme gjelder på kontoret, hvor både produktivitet og trivsel er avhengig av et stabilt og godt inneklima. Og på soverommet får Wind-Free™ virkelig skinne: Kombinert med Good Sleep-modusen sørger denne modellen for den perfekte temperaturen – natten gjennom.

Vil du sove eller jobbe godt – helt uten kald trekk? Finn ut mer om Wind-Free™!

Gratis befaring

Alle våre forhandlere tilbyr gratis og uforpliktende befaring på varmepumpe. Send oss kontaktopplysningene dine, så blir du kontaktet.

Bestill gratis befaring

I vår personvernerklæring kan du lese hvordan vi behandler dine personopplysninger.